September 2017

Onze nieuwe aanwinst Mira heeft zaterdagnacht een veulentje gekregen, we noemen hem Polly!

Vissen in de Veerse watergang

Ingezonden artikel van Hein en René zomer 2016.

In de Veerse watergang kun je karper en voorn vangen. Het is moeilijk water omdat er nauwelijks gevist wordt. Met respect voor de natuur is er nabij de camping een visstek te maken. Met vaste stok is een stevige hengel met elastiek in de topset noodzakelijk. De karpers zijn echte verchtersbazen en zwemmen gerust door een 0.19mm lijn heen. Kun je ze landen, dan zijn het gelijk hele mooie.

Voor het aas hoef je niet ingewikkeld te doen. Mais en levende maden is alles wat je nodig hebt. Lokvoer, pellers en boilies zijn niet echt noodzakelijk.

De Veerse watergang staat niet op de lijst va viswateren van de Sportvisserij Nederland. Het eigendom en beheer ligt bij het Waterschap Scheldestromen.

Maart 2016

Harpeweide .....paasweekeinde is gestart. Het zonnetje schijnt aan een strakblauwe lucht....wat een mooi begin.
Margriet en Henk zijn een eind klaar met de voorbereidingen voor het seizoen. Er is een hele rij klussen afgestreept van snoeien tot verven van alles wat er op en rond het erf staat. Lammetjes dartelen rond. Een nieuwe club dames zijn actief in het kippenhok en in de ren erbuiten. Deze gaan binnenkort hun eerste eieren leggen. Donderdag arriveerden de eerste mensen.
Boekingen worden gedaan en we zijn benieuwd wie we dit jaar allemaal mogen ontmoeten.
Maar vooral ....dat iedereen een goede tijd zal hebben en uitgerust mag vertrekken en nog lang mag terugkijken op een relaxte vakantie op de Harpeweide.

November 2015

22 november, zondagmiddag.....buiten hangen de laatste bladeren hier en daar nog aan de bomen. Wachtend tot die er ook afvallen of misschien worden ze door de herfststormen waar er al twee van voorbij kwamen nog weggeblazen. Terugkijken op het afgelopen seizoen doen we altijd. We praten erover en kijken terug op goede maanden. Kijken naar wat er verandert, of veranderd kan worden of wat we vooral zo houden op het bedrijf en minicamping.
Extra drukte deze zomertijd was het voor ons omdat we ook het interieur in de woonkamer hebben opgeknapt. Een flinke klus en op de meubels na, die ondertussen wel besteld zijn, is het klaar.
Veel nieuwe gezichten mochten we ontmoeten. Familie, oude bekenden, vrienden....het was goed elkaar weer te ontmoeten. Over het weer...ja daar kunnen we veel en weinig over zeggen. Het was goed toeven. Er was genoeg afwisseling in temperatuur, water, wind en zonneschijn.
De winterperiode is een periode waar rust ingaat voor het land. Er is weer ingezaaid. De suikerbieten zijn eruit- en opgehaald! Onderhoud aan machines en hier en daar aan huis en schuur en toiletgebouw gebeurt tussen alle gewone dagelijkse bezigheden. Met enige regelmaat wordt er een foto gezet op facebook. Al ontdekt?

 http://www.harpeweide.nl/index.php/volg-ons

Nog even...en dan is het januari de maand dat de reserveringen weer binnenkomen voor het nieuwe seizoen! Stiekem vooruitkijken en toch niet weten wat dit ons gaat brengen gaan we eerst de feestdagen beleven! Een goede tijd voor allemaal!

Januari 2015

We wensen u een recreatief, avontuurlijk, gezond en goed 2015,

Dit om het jaar in te luiden en natuurlijk niet zonder u een hartelijk welkom te heten op de Harpeweide in het nieuwe seizoen.
Daarvoor kunt u boeken via deze site.

Een zachte winter is ingezet na een lange warme herfst die zomerse temperaturen kende. De winter heeft lenteachtige verschijnselen als we de elzenproppen en opkomend groen ontdekken. Ook met  de lentebloemen opkomend hebben we in korte tijd alle seizoenen genoemd. Ondertussen worden er in veel huizen, gezinnen plannen gemaakt hoe de zomer in te vullen als het om vakantiebestemming gaat.

De Harpeweide is per 1 januari weer te bereiken om de vakantieperiode vast te leggen. Er zijn nu ook wat plaatsen vrij om een vaste seizoenplek te reserveren. Laat u informeren en stel u vragen per mail. We hopen u dan zo zorgvuldig mogelijk en snel te antwoorden.

Voor het 1 april is, wordt alles in gereedheid gebracht. Opnieuw is er veel snoeiwerk verricht op en rondom de camping. De drainagebuizen zijn
schoongespoeld. Er is heel wat werk nog te verrichten voordat het zover is. Voorjaarsschoonmaak .....zo zou je het wel kunnen noemen.
Het toiletgebouw zal er weer spik en span uitzien. We hopen dat de temperaturen meevallen vanaf 1 april zodat het al goed recreëren is ook overdag. Heerlijk om zo  al lekker voor tent en of caravan  te zitten in het lentezonnetje.

Hoe dan ook....Zeeland heeft nog steeds de meeste zonuren! Dat vermelden we dan ook graag. Nogmaals een hartelijk welkom vanaf 1 april t/m 30 oktober.

Henk en Margriet

Volg ons

Wie is er online

We hebben 22 gasten en geen leden online

Camping

Speelweide

Paarden